Acasă Actualitate Interna SRI face glume de Revelion

SRI face glume de Revelion

68
0
DISTRIBUIȚI

Serviciul Român de Informații a postat, luni, pe pagina de Facebook a instituției, glumă inedită: un receptor de telefon clasic ce atârnă de un fir, fiind însoțit de mesajul ”Și în 2019 să auzim de bine!”.

Un mesaj inedit a fost postat, luni dimineață, pe pagina de Facebook a SRI: „Și în 2019 să auzim de bine!”. Mesajul era însoțit și de o imagine a unui receptor de telefon.

Mesajele și glumele internauților nu au întârziat să apară, mulți dintre ei făcând haz de necaz: „Ascultați-o vă rog și pe soacră-mea ,poate scap de ea, La mulți ani!!!”, „La mulți ani!!! Sa aveți grija de noi și în 2019 și sa ne ascultați cu placere și încă ceva sa nu le spuneți nevestelor cu cine mai vb la telefon”, „Culoarea roșie a telefonului a fost aleasă din considerente de design sau trebuie sa transmita un mesaj foarte subtil?”, „Numa’ bine, la multi ani! Fie ca noul an sa aduca protocoale folositoare!” sau „ O mică rugăminte: Când intrați pe fir, poate anul viitor reușesc să mă înțeleg și eu mai bine cu interlocutorul… Plus de asta, ar fi frumos din partea voastră să salutați când interveniți. Ceva în genul „salut, suntem noi” sau „alo, tot noi”.La mulți ani!”