Acasă Sport Simona Halep va fi primită în Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă”

Simona Halep va fi primită în Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă”

119
0
DISTRIBUIȚI

Simona Halep, câștigătoarea titlului de la Roland Garros 2018, va fi primită luni în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”.

Avionul va ateriza la ora 16:15 minute, a anunțat Federația Română de Tenis.

”Federația Română de Tenis o felicită pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, pentru titlul de campioană la Roland Garros – primul pentru tenisul românesc la 40 de ani distanță de cel cucerit în 1978 de Virginia Ruzici – perfomanță care a pus România pe un loc special în istoria tenisului mondial.  Federația Română de Tenis ține să mulțumească Simonei Halep pentru acest moment, unic în istoria tenisului românesc – campioana de la Roland Garros fiind și lidera WTA – și anunță mass-media, precum și milioanele de suporteri care o iubesc pe Simona Halep și care susțin tenisul românesc , că marea noastră campioană revine în România luni, 11 iunie, cu cursa Tarom care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de președintele FRT, domnul George Cosac, precum și de ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, ca o veritabilă personalitate, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, este mesajul transmis de Comitetul Director al Federației Române de Tenis.

Simona Halep a câştigat finala de la Roland Garros, impunându-se în faţa americancei Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1. Românca a reuţit să obţină primul trofeu de Grand Slam din carieră. Simona Halep – care îşi păstrează supremaţia în ierarhia WTA – a jucat pentru a treia oară finala la Roland Garros.

În urma acestui succes, ea a devenit prima jucătoare română care câştigă un “major”, după Viriginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.