Acasă Actualitate Interna Klaus Iohannis, la vot

Klaus Iohannis, la vot

11
0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Klaus Iohannis a votat, duminică dimineața, și a îndemnat românii să se prezinte la urne.

”Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că şi pentru mine personal. Am votat pentru România normală, îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acelaşi lucru. Astăzi în ziua votului este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an, ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic”, a declarat șeful statului.

”Dragi, români, vă aştept la vot!”, a adăugat Klaus Iohannis.

Anterior, candidata social-democrată Viorica Dăncilă a anunțat că a votat pentru „o Românie a bunăstării şi a drepturilor garantate”.

„Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură şi demnă, în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, am votat împotriva austerităţii, am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile preşedintelui României”, a declarat, duminică, Dăncilă, după ce a votat la o secţie de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”.

Liderul PSD a precizat că a venit să voteze la prima oră pentru că este obişnuită să lucreze de dimineaţa.

„Sunt obişnuită să lucrez de la prima oră, aşa am lucrat şi când am fost prim-ministru, deci este şi un îndemn pentru fiecare român, pentru ca toţi românii să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru copiii şi nepoţii noştri, dar şi pentru ceilalţi români care trebuie să rămână în ţara lor şi să aibă un trai mai bun. Eu cred mult în poporul român, cred mult în români”, a adăugat Viorica Dăncilă, care a fost la vot împreună cu soţul său, Cristinel Dăncilă, şi vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu.