Acasă Actualitate Interna Cătălin Tolontan: „De 10 ani, o femeie fără studii este medic voluntar...

Cătălin Tolontan: „De 10 ani, o femeie fără studii este medic voluntar la Spitalul Județean Ilfov”

99
0
DISTRIBUIȚI

Ziarul Libertatea scrie că rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice.

Potrivit unei investigații semnate de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan, o tânără de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează, de 10 ani, la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.

Cătălin Tolontan a povestit în Deșteptarea, la Europa FM, ce au descoperit jurnaliștii Libertatea:

„Am descoperit că, la Spitalul Județean Ilfov, care funcționează în București, există o femeie care, mai întâi în calitate de studentă, declara ea, și apoi rezidentă – adică absolventă a Universității Carol Davilla din București și care ar fi luat și examenul de rezidențiat și practica medicina – deci, în aceste calități succesive, de 10 ani este medic voluntar – neplătit, dar medic, la secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Ilfov.

Ea se numește Raluca Daniela Bârsan. Povestea este absolut uluitoare și atroce. Noi înșine am găsit-o mergând săptămâna trecută drept singurul medic la Ginecologie. Ea făcea și gărzi, există și filmări cu ea, cum închide o pacientă în urma unei operații de cezariană.

Am luat diploma, care este și la dosar, la Spital, și am trimis-o către Universitatea Carol Davilla. Au verificat: nu a absolvit niciodată Universitatea Carol Davilla – ne-a spus chiar rectorul Universității. Diploma – după toate semnele – este o diplomă falsă. Nu are nici parafă de la DSP și nici aviz de la Colegiul Medicilor” – a declarat, în direct, la Europa FM, Cătălin Tolontan.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Similare