Acasă Actualitate Interna Anchetatorii au găsit un cercel al Alexandrei în mașina suspectului

Anchetatorii au găsit un cercel al Alexandrei în mașina suspectului

26
0
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii au găsit, în mașina suspectului Gheorghe Dincă, un cercel al Alexandrei, fata dispărută în Caracal, pe care mama fetei l-a recunoscut cA fiind al fiicei sale, au declarat surse judiciare.

La perchezițiile de ieri, de la casa bărbatului, procurorii și polițiștii au găsit, în cenușa aflată într-un butoi metalic, mai multe fragmente de oase calcinate și 21 de bucăți de dinți de natură umană, mai susțin surse apropiate anchetei.

Tot acolo se aflau trei inele, un lănțișor, două fragmente de lănțișoare, precum și resturi de bijuterii cu urme de ardere.

La audierile de la DIICOT, suspectul a spus că nu o cunoaște pe fată și că nu a transportat-o cu masina. Gheorghe Dincă ar fi spus că și-a petrecut zilele de miercuri și joi  dezasamblând motoare vechi… iar vineri ar fi fost la piață.

Bărbatul a mai susținut că seara a dat foc în curte unor haine ca să se protejeze de țânțari.

La Caracal, principalul suspect în cazul dispariției fetei de 15 ani din Olt, este dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate căutările pe lacul din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

Sâmbătă, după ce a fost arestat, bărbatul a asistat la percheziții timp de 7 ore.

Când Gheorghe Dincă a fost dus înapoi în arest, sute de localnici aflați în fața casei, i-au huiduit atât pe suspect, cât și pe anchetatori, pentru modul în care au acționat.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/07/28iul-08-sotia-lui-Dinca-huiduita.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Similare