Acasă Actualitate Interna Contestatarii lui Liviu Dragnea nu au încă voturile necesare pentru a-l îndepărta...

Contestatarii lui Liviu Dragnea nu au încă voturile necesare pentru a-l îndepărta pe șeful PSD

26
0
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 20 de organizații județene ale PSD susțin gruparea liderilor care-i cer demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte al partidului și al Camerei Deputaților, au declarat în această dimineață pentru Europa FM, unul dintre semnatarii scrisorii de protest.

Dacă numărul contestatarilor nu va crește până la ședința de la prânz, șansele ca Liviu Dragnea să fie îndepărtat din aceste funcții sunt nule, cel puțin în acest moment.

Până atunci au loc negocieri.

Pentru a-l putea forța pe Liviu Dragnea să renunțe la conducerea partidului, liderii care i-au cerut demisia au nevoie de cel puțin 35 de voturi, dar până în această dimineață,  putea conta pe cel multt 22.

Ieri, vicepreședintele PSD Gabriela Firea, cea care l-a contestat vehement pe Dragnea în ultima lună, a declarat însă că cei care au semnat scrisoarea sunt suficient de mulţi cât să conteze în CEx.

Pe de altă parte, ieri, vicepremierul Paul Stănescu, care și el ii cere demisia lui Liviu Dragnea, a declarat că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă, în prezent numărul 2 în PSD, rugând-o să preia conducerea partidului.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Similare