Acasă Actualitate Interna Asociația Pro Infrastructura: Probleme la licitațiile pentru drumul expres Craiova – Pitești...

Asociația Pro Infrastructura: Probleme la licitațiile pentru drumul expres Craiova – Pitești (AUDIO)

44
0
DISTRIBUIȚI

Probleme la Drumul Expres Craiova-Piteşti. Trei tronsoane aflate în stadiu de licitație – adică peste 80 de kilometri, riscă să rămână doar pe hârtie, avertizează Asociația Pro Infrastructura.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu și-a făcut cum trebuie documentația înainte să lanseze licitația – o documentație plină de erori și informații contradictorii.

Spre exemplu, în cazul tronsonului 1 au fost depuse mai multe contestații – asta însemnă timp și bani pierduți, a declarat pentru Europa Fm, Directorul Executiv al Directorul Executiv al Asociației Pro Infrastructura – Ionuț Ciurea.

”În cazul tronsonului 1, fiecare constructor a înțeles ce a vrut. A luat partea care i-a convenit cel mai mult din acestă documentație. În momentul în care Compania de Drumuri a descalificat ofertele unor constructori, aceștia au contestat. Iar CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestaților) a dat dreptate constructorilor. Iar CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) este încă o dată pusă în imposibilitatea de a aplica decizia CNSC”, a spus Ionuț Ciurea – pentru Europa Fm.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2018/05/16mai-13-Ionuț-Ciurea-anularea-licitatiei.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Similare